VIZITKE

AKCIJSKA PONUDBA VIZITK SAMO PRI NAS!
500 kos VIZITK = 39,90 EUR
1000 kos VIZITK = 59,90 EUR

Vizitke so enostranske – barvne, tiskane na 300g karton SUPER SEMI GLOSS, osnovno oblikovanje in izključno za naročila preko interneta in napišite, da gre za akcijo, ki ste jo videli na naši spletni strani, sicer popusta NE bomo upoštevali! Cene so brez DDV. Akcija traja do preklica. Vizitke Ljubljana.

ZAKAJ BI VIZITKE OBLIKOVALI SAMI, ČE MI TO STORIMO ZA VAS BREZPLAČNO!

V ceno oblikovanja je vključeno osnovna postavitev vizitke, z eno korekturo in do 1 ure računalniškega oblikovanja.

Vizitke izdelamo ekspresno in kvalitetno v Ljubljani.
Izdelujemo kakovostne vizitke v Ljubljani. Tiskamo jih na papir od 300g dalje, da so kompaktne. Tisk vizitk je izjemno kvaliteten (digitalni ali ofset tisk). Vizitke so lahko potiskane enostransko ali dvostransko, na željo pa jih lahko tudi plastificiramo po obeh straneh. Poslovne vizitke v Ljubljani izdelujemo že 20 let. Vizitke so eno pomembnejših marketinških orodij, zato ji gre posvetiti večjo pozornost.

Dostava – prevzem vizitk

Vizitke lahko dostavimo po pošti ali TNT-ju,stroške dostave plača naročnik po veljavnem ceniku ali  pa jih prevzamete  osebno, pri nas na Dunajski 391a v Ljubljani-Črnuče, kjer vas čaka velik parkirni prostor..

Dimenzija vizitke in format:
Običajno se uporablja dimenzija vizitk 90×50 mm ali 85x55mm, lahko pa tudi poljubna dimenzija. Po želji jih plastificiramo (po obeh straneh, mat ali sijaj) za boljšo zaščito.

Podpiramo vektorske formate (pdf,eps,cdr,ai) ali JPEG, TIF, GIF vsaj 300 dpi ločljivost.


Vizitke lahko oblikujete tudi sami.
Lahko si oblikujete svoj tip poslovne vizitke in nam pošljete po e-mailu. Pri tem morate paziti, da pripravite poslovno vizitko na večji podlagi lahko za lažje obrezovanje vizitke, za porezavo potrebujemo cca. 2 mm na vsako stran. Pisave morajo biti čitljive in dovolj velike, da so primerne (vidne) za tisk vizitk.

Vizitke pa vam lahko oblikujemo tudi mi.
Po e-mailu nam pošljete podatke, ki jih želite imeti na vizitki, mi vizitko oblikujemo in vam jo pošljemo na vpogled in potrditev. Ko nam potrdite obliko vaše vizitke, jih izdelamo.
Oblikujemo pa jih tako, da so vizitke všečne, vzbudijo pozornost, informacije na vizitki pa so pregledne.

tiskarna matrica cenik vizitke

Cene veljajo izključno za spletna naročila.